PROGRAM DE SARBATORI: 24 – 26 Decembrie: INCHIS
27 – 30 Decembrie: DESCHIS (08:00 – 20:00) 31 Decembrie – 2 Ianuarie: INCHIS

Tehnologie NASA la primul spital privat de oftalmologie din Romania

Singurul aparat din lume care opereaza fara bisturiu, la WEST EYE HOSPITAL

BUCURESTI, 29 octombrie 2010

WEST EYE HOSPITAL, primul spital privat de oftalmologie din Romania, se deschide in Bucuresti pe 29 octombrie 2010. La WEST EYE HOSPITAL se gaseste primul INTRALASE + STAR S4 IR din Romania, aparat ce foloseste cea mai avansata tehnologie LASER EXCIMER- iLASIK, ultima tehnologie in materie de interventii cu laser, aprobata de NASA si FDA (United States Food and Drug Administration – Administratia pentru Alimentatie si Medicamente din SUA).

Tehnica iLASIK este una din cele mai sigure si precise proceduri medicale, utilizata in lume la mai mult de zece milioane de cazuri, rezultatele fiind remarcabile, cu obtinerea unei vederi perfecte in 98% din cazuri. iLASIK este chiar recomandata in rezolvarea cazurilor care au fost operate cu laser excimer si nerezolvate in mod optim. Studiile efectuate pe militari din armata americana tratati prin aceasta noua tehnologie au demonstrat ca, postoperator, un procent extrem de mare (aproximativ 95%) dintre ei a ajuns la vedere 100% sau peste, fara a mai avea nevoie de ochelari. Potrivit Dr. Ioan Stefaniu, Doctor in Stiinte Medicale, Medic Primar Oftalmolog, "iLASIK este o procedura ce remodeleaza imperfectiunile refractive ale ochiului prin ablatia corneei cu modificarea indicelui refractiv, reprezentand chintesenta progreselor tehnologice ale ultimilor zece ani, fiind o combinatie procedurala de electie, o metoda cu adevarat personalizata, unica prin componentele sale: Sistem Wave Scan Wave Front, Laser INTRALASE FS, Laser Excimer VISX STAR S4 IR si Procedeu Advanced Custom Vue". Interventia are loc la nivelul corneei (stratul anterior, transparent al ochiului), folosind o unda laser foarte precis dozata si directionata.

Consultatii si investigatii complexe

WEST EYE HOSPITAL GROUP (a carui activitate in domeniul oftalmologic a inceput in Turcia in anul 2004) si-a propus sa ofere prin intermediul spitalului din Bucuresti cele mai bune servicii de oftalmologie din Romania, la cele mai inalte standarde de calitate si prin intermediul unei echipe de medici de inalta competenta profesionala.

Echipa din Romania a WEST EYE HOSPITAL este formata din zece medici de specialitate si coordonata de Dr. Ioan Stefaniu, Doctor in Ştiinte Medicale, Medic Primar Oftalmolog, care isi desfasoara activitatea intr-un spital cu cinci cabinete de consultatie, cabinete de investigatii, sali pre si post-operatorii si cinci rezerve pentru pacienti. Primul spital privat de oftalmologie din Romania ofera consultatii, investigatii complexe (patologia corneei, cristalinului, retinei si glaucomului), interventii chirurgicale: cataracta, glaucom, chirurgie plastica oculo-orbitara, chirurgie refractiva LASER EXCIMER-iLASIK, etc.

Institutia, aflata pe Calea Vitan 137- 139, sector 3, Bucuresti, este cel de-al saptelea spital din lantul de spitale de oftalmologie WEST EYE HOSPITAL GROUP, reprezentat la nivel mondial de cinci spitale in Turcia (www.batigoz.com) si unul in Irak (www.westeyehospitalerbil.com).

WEST EYE HOSPITAL © 2020 | Toate drepturile rezervate