Contact: 021 9757
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Istoric

Vino sa vezi!

Cu o vasta experienta, WEST EYE HOSPITAL Group si-a inceput activitatea in domeniul oftalmologic in Turcia in anul 2004, unde si-a propus sa raspunda nevoilor pacientilor, imbinand dotarile de ultima generatie cu profesionalismul echipei medicale.

WEST EYE HOSPITAL Group si-a castigat notorietatea atat pe plan local cat si international, activitatea sa cunoscand o evolutie semnificativa prin deschiderea a altor sase spitale in Turcia si a inca doua in Irak.

In anul 2008 este infiintat SC WEST EYE HOSPITAL SRL de catre Domnul Dr. Mehmet Söyler.

La inceputul anului 2010 compania Batigoz Ltd Sti din Turcia preia 80% din actiunile SC WEST EYE HOSPITAL SRL. In urma investitiilor ce au durat aproximativ 2 ani, devine prima companie care investeste in domeniul oftalmologic din Romania. Astfel pregateste piata pentru ceea ce urma sa devina WEST EYE HOSPITAL Bucuresti, cu o suprafata totala de 1400 m2.

WEST EYE HOSPITAL detine 2 sali de operatie, o sala Laser Excimer - Intralase, 6 cabinete de consultatie, cabinete de investigatii, sali pre si post-operatorii si 5 rezerve pentru pacienti, cu un total de 13 paturi. Este un centru medical cu dotari de ultima generatie, unele dintre acestea unice in Romania, putandu-se realiza variate tipuri de investigatii si tratamente pentru problemele oftalmologice. O facilitate in plus pentru pacienti este optica medicala aflata la parterul spitalului.

WEST EYE HOSPITAL isi propune sa ofere prin intermediul spitalului din Bucuresti cele mai bune servicii de oftalmologie din Romania, la cele mai inalte standarde de calitate, prin intermediul unei echipe de medici de inalta competenta profesionala.

About us
Programare RAPIDA la telefon 021.9757
sau trimite-ne un mesaj
WEST EYE HOSPITAL © 2018 | Toate drepturile rezervate