PROGRAM DE SARBATORI: 24 – 26 Decembrie: INCHIS
27 – 30 Decembrie: DESCHIS (08:00 – 20:00) 31 Decembrie – 2 Ianuarie: INCHIS

 INCHIS: 1 - 2 DECEMBRIE

iLASIK

In Spitalul de Oftalmologie WEST EYE HOSPITAL din Bucuresti se realizeaza Operatii oftalmologice Metoda iLasik cu Aparatura de Ultima Generatie. In aceasta pagina gasiti informatii complete despre Metoda iLasik si Eficienta ei.

Pentru Detalii sau pentru a Programa o Consultatie la unul dintre medicii Oftalmologi ai spitalului WEST EYE HOSPITAL din Bucuresti, va rugam Sunati la 021 9757.

Cui i se recomanda iLASIK?

 • Celor care au peste 18 ani si poarta lentile de contact sau ochelari;
 • Celor care nu au alte afectiuni ale ochiului (keratokonus, glaucom s.a.);
 • Celor care nu au boli sistemice precum diabetul sau reumatismul.

Ce inseamna metoda iLASIK?

iLasik (laserul fara bisturiu) reprezinta o tehnologie moderna si constituie o combinatie intre doua lasere (laserul in femtosecunde, ce realizeaza flapul, si laserul excimer, cu ajutorul caruia se practica tratamentul personalizat-ablatia customizata in functie de informatiile obtinute prin Sistemul Wave Scan - Wave Front).

Tehnologia folosita in metoda iLASIK este foarte sigura. NASA si Fortele Armate Americane au aprobat tratamentul iLASIK pentru a-l putea aplica astronautilor si pilotilor sai.

Laserul fara bisturiu: ce inseamna iLASIK?

Laserul INTRALASE (laser in femtosecunde), realizeaza un flap din tesutul de suprafata al corneei cu grosimea cuprinsa intre 90 si 160 microni.

Laserul excimer VISX STAR IR S4 efectueaza ablatia tesutului stromal cornean dupa ridicarea temporara a flapului creat.

Pentru a putea aplica metoda Laser Excimer, se realizeaza investigatii precum Wavefront, Topolyzer si Q-value, asigurandu-se astfel succesul acestei interventii.

Pentru a evita complicatiile survenite in urma operatiilor si pentru a beneficia de o vedere foarte buna, este important ca pregatirea flapului sa fie realizata cu mare atentie.

Primul pas: analiza vederii

Metoda iLASIK foloseste tratamentul personalizat Wavescan, care se realizeaza prin intermediul unor teste ce au ca scop evidentierea imperfectiunilor refractive ale ochiului dvs.

Sistemul Wavescan prin intermediul investigatiei aberometrice WAVEFRONT realizeaza o harta tridimensionala unica a imperfectiunilor suprafetei oculare. Datele obtinute in urma acestor investigatii vor fi introduse in memoria calculatorului laserului excimer VISX STAR IR S4, efectuandu-se un tratament personalizat fiecarui pacient, potrivit viciului de refractie - ablatie customizata (Advanced CustomVue).

Al doilea pas: crearea flapului prin intermediul laserului

Cu ajutorul laserului in femtosecunde INTRALASE se realizeaza flapul cornean fara interventia bisturiului.

Particularitatile metodei INTRALASE: determinarea foarte precisa a grosimii, a diametrului si a pozitionarii flapului cu ajutorul unui sistem computerizat foarte performant, alipirea perfecta a flapului de marginile sectionate si refacerea postoperatorie intr-un timp scurt.

Laserul in femtosecunde INTRALASE focalizeaza 15.000 de impacte laser pe secunda, pentru a forma un fascicul laser continuu cu dimensiunea de 2-3 microni.

Un studiu arata ca pacientii operati cu metoda Laser Excimer, la care s-a folosit pentru realizarea flapului cornean la un ochi microkeratomul, iar la celalalt metoda INTRALASE, au sesizat un confort de trei ori mai mare la ochiul operat prin metoda INTRALASE.

Al treilea pas: tratamentul personalizat cu Laser Excimer

Dupa pregatirea profilului vizual cu tehnologia WAVESCAN, se pot corecta imperfectiunile suprafetei corneene utilizandu-se metoda iLASIK.

Ablatia stromei corneene este facuta cu laserul excimer VISX STAR IR S4, dirijata prin datele introduse in calculator in urma investigatiei aberometrice WAVEFRONT, numita si ablatie customizata. Corectia este precisa si individualizata.

Este important ca in cadrul tratamentului cu laser sa se efectueze operatia exact pe suprafata oculara afectata. Pentru cresterea preciziei si alinierea laserului cu miscarile globului ocular se foloseste tehnologia Active trak si Iris registration. Dispozitivul laser identifica irisul, determinand astfel si cea mai mica miscare a ochiului.

Avantajele metodei iLASIK

Aplicatia iLASIK este o metoda de tratament care combina intr-un mod eficient ultimele imbunatatiri ale tehnologiei cu laser. Reusita tratamentului iLASIK este maxima la nivelul ochiului. iLASIK este o tehnologie laser moderna si constituie imbinarea perfecta a metodei INTRALASE cu tratamentul personalizat (Advanced CustomVue).

iLASIK va este dedicat in intregime. Totul se face pentru imbunatatirea calitatii vederii dvs.

Avantajele metodei iLASIK (laserul fara bisturiu INTRALASE)

 • Succesul operatiei iLASIK se datoreaza realizarii flapului cornean prin metoda INTRALASE (laserul fara bisturiu);
 • Determinarea grosimii si a diametrului flapului se realizeaza cu ajutorul tehnologiei computerizate;
 • Procedura nu este dureroasa pentru ca asupra corneei se actioneaza cu o presiune mult mai mica;
 • Persoanele care au o cornee mai subtire pot fi operate prin metoda iLASIK, pentru ca se poate realiza un flap mult mai subtire decat cu microkeratomul;
 • Acest tip de interventie este mai putin riscanta pentru persoanele cu o sensibilitate crescuta a ochilor;
 • Acest tip de interventie este mai putin riscanta pentru persoanele cu un grad ridicat de uscare a ochilor;
 • Riscul de alergii dupa efectuarea operatiei este mai scazut;
 • Riscul de alunecare a flapului si de cutare este mult mai mic datorita refacerii imediate a marginilor flapului;
 • Perioada de refacere a pacientului este mult mai scurta datorita alipirii imediate a flapului;
 • Interventia cu bisturiul este mai dificila pentru ca unghiul de deschidere al pleoapei este mic. De aceea pot fi operate prin aceasta metoda si persoanele a caror cornee este aplatizata sau al caror astigmatism se afla la un grad ridicat.

Rezultate deosebite

Cea mai importanta inovatie din ultimii 50 de ani in ceea ce priveste realizarea flapului este laserul fara bisturiu, laserul INTRALASE. Acest proces are o precizie foarte mare si ofera posibilitatea unui tratament personalizat, fiind mult mai eficient decat orice fel de interventie microkeratom.

Metoda iLASIK presupune utilizarea laserului de la inceputul pana la sfarsitul interventiei. Datorita metodei INTRALASE, toate complicatiile ce tin de crearea flapului cu microkeratomul sunt evitate. Se folosesc doar instrumente de unica folosinta, in acest fel riscul de infectii scade la maximum.

Metode de tratament cu Laser

In WEST EYE HOSPITAL se examineaza ochiul atat din punct de vedere functional, cat si anatomic prin intermediul unor metode de investigare de ultima generatie, precum topografia corneana, masurarea tensiunii oculare, scanarea retinei, evaluarea si urmarirea bolilor sistemice. In urma acestor investigatii, personalul medical experimentat apreciaza modalitatea de tratament laser care se potriveste fiecarui pacient.

Interventia laser va poate oferi o viata mult mai confortabila, datorita folosirii tehnologiei de ultima generatie si personalului medical experimentat. Tehnologia moderna si personalul medical sunt la dispozitia dvs pentru a va recomanda tratamentul potrivit.

Rezultatele tratamentului INTRALASE

Studiile arata ca la un an de la tratament:
 • Mai mult de 95% dintre bolnavii de miopie care au participat la studiu pot trece testul de conducere fara a purta lentile de contact sau ochelari;
 • 98% dintre bolnavii cu miopie care au fost operati prin aceasta metoda au o vedere mai buna fara ochelari sau lentile de contact;
 • In urma tratamentului, bolnavii cu miopie ajung sa vada de pana la patru ori mai bine decat inaintea inceperii tratamentului.

Tratamentul Laser este alegerea dvs. pentru un mod de viata sanatos

Ştiati ca si artistii pe care ii urmariti cu atata admiratie au suferit afectiuni oftalmologice? Prin interventia cu Laser unii dintre ei au scapat de aceste probleme, iar altii au ales si sa isi imbunatateasca aspectul estetic al fetei.

Tehnologia Laser fara bisturiu va ofera o vedere de cea mai buna calitate

Rata de succes la persoanele care au fost operate cu tehnologia INTRALASE in spitalele din intreaga lume este foarte mare.

In acelasi timp, la pacientii care au fost operati cu bisturiul s-au observat complicatii survenite in urma interventiilor, probleme de vizibilitate pe timpul noptii, dar si imposibilitatea de a reduce la maximum numarul dioptriilor.

Aveti incredere!

Metoda iLASIK cu INTRALASE se realizeaza cu ajutorul laserului, eliminand astfel toate complicatiile survenite in urma operatiilor cu bisturiul.
WEST EYE HOSPITAL © 2020 | Toate drepturile rezervate